Tigre Benelux
»
AKU
»
Schoenen
»

Trekker Lite III GTX

Trekker Lite III GTX

Wissen

AIR8000®

AIR8000® zorgt voor een hoog ademend vermogen. Het bestaat uit een speciaal gemaakte stof waarvan het ademend vermogen over een periode van 24 uur toeneemt tot meer dan 11 keer dat van een conventioneel gemaakte stof.

ANATOMICAL FIT

Een omhullende en anatomische pasvorm voor schoenen in het Trekking-segment, ontworpen om stabiliteit te bieden en een dynamische actie aan te moedigen bij het lopen op bergpaden en over zeer ruw terrein.

Het Gore-Tex®-membraan is een exclusief thermisch verzegeld technisch weefsel dat ongeveer 1,4 miljard microscopisch kleine poriën per vierkante centimeter bevat.

Deze poriën zijn ongeveer 20.000 keer kleiner dan een druppel water, maar 700 keer groter dan een molecuul vochtdamp. Dus hoewel waterdruppels het Gore-Tex®-membraan niet kunnen binnendringen, kan transpiratie gemakkelijk ontsnappen.

IMS1 PRECISE

IMS (Interne tussenzoolsysteem) zorgt ervoor dat de zool perfect de anatomie van de voet vastlegt, zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling, voorkomt zijdelings en frontaal uitglijden bij zwaar gebruik en biedt schokabsorptie voor een uitstekend draagcomfort.

De versie IMS1 combineert het IMS met een externe tussenzool in een dunne microporeuze EVA. Op deze manier biedt het maximale gevoeligheid, precisie en betrouwbaarheid om een correcte en onmiddellijke reactie op oneffen terreinen te garanderen.
1 - IMS
2 - SLIM MICRO EVA

Vibram® Zolen

De Vibram® Trekking-zolen hebben:
- geschikte slijtvastheid
- schokabsorberend vermogen, vooral in het hielgebied
- goed niveau van schoenplaatjes onderscheiden door de juiste hoogte van de schoenplaatjes
- loopvlakontwerp met tussenruimte ontworpen om verstopping te minimaliseren
- lichtgewicht
- ontwerp dat zorgt voor flex en bescherming van de schoen